NO PORTO ANELL

No em puc treure l’anell de la boca d’una revolada quan veig a una femella atractiva.
No puc emular un mític company del futbol que esperava els sopars de l’equip per guardar-se l’aliança sota la llengua perquè no en porto.
Però tot i no portar anell sóc un home feliçment casat des de fa unes setmanes.
Confesso que ja he jugat el meu primer partit de solters contra casats encara que no recordo el resultat final. Ara ho relativitzo tot.
Em volia casar amb texans i amb la samarreta del Che que em vaig comprar a Cuba fa 6 anys i que ja vaig portar el dia que vaig veure néixer la meva filla Olalla. Però no va poder ser.
Em vaig casar amb un vestit amb ratlles diplomàtiques. La meva mare em va dir que feia goig.
Va ser una cerimònia íntima. Amb l’alcalde fins i tot més mudat que jo, la noia del protocol, les nostres dues princeses aplaudint el discurs d’en Baron *, les dues testimonis, mare i sogra, i l’únic convidat, el meu pare, fent de fotògraf improvisat.
He de reconèixer que em vaig emocionar. És que són un sentimental.
Com que la meva dona no volia exercir el protagonisme de la núvia en aquests tipus de cerimònies vaig ser jo qui va agafar la responsabilitat.
Més de mitja hora em van esperar al saló de plens de l’Ajuntament. La RENFE, tot i tenir les competències transferides a la Generalitat, va estar a punt de deixar-me solter per sempre més.
Venia d’un congrés a València i el Talgo va fer tard. Molt tard. Tant tard que no vaig tenir ni temps de passar per casa a traurem el vestit de feina.
Però no vaig perdre la calma. Estava tranquil. La meva dona em va trucar quan encara era a Sants i em va dir que l’alcalde li havia dit: " Ara que hem arribat fins aquí no el deixarem escapar". 
* Vladimir no les truquis que encara no poden votar.

Quant a dnalor

Mataroní, pare de dues princeses i del Barça.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: NO PORTO ANELL

Els comentaris estan tancats.