SLOW

"Que fot aquest?” Em diu el meu company de seient de l’avio que em torna des de Sevilla.

Un home està trucant mentre ja rodem buscant la pista per enlairar-nos. “Cristina  no llego,  te llamo cuando aterrize pero cancelame la comida con los de la constructora y diles que vamos a cenar. Llama a mi mujer y dile que no me espere . Yo no tengo tiempo ya despegamos” diu el nostre veí de fila.

“Escolti no ha sentit que acaben de repetir 10 vegades que apaguin els telèfons?” , li etziba amb un to sec.

El "trajat" se’l mira amb cara de sorpresa. El repassa de dalt a baix i apaga el mòbil perdonant-nos la vida a tots.

L’avi. Perquè el meu veí de seient és un avi. Agafa aire, omple els pulmons com si s’hagués de passar una piscina olímpica per sota l’aigua, i el deixa anar lentament mentre mentalment conta a 10 per controlar la seva resposta.“Bon home. Ara que ja ha penjat perquè no m’explica el món en el que viu?”, li diu i sense cap intenció d’esperar resposta segueix: “Perquè voleu fer-ho tot tant ràpid? Perquè no viu una mica. Disfruti de la vida, de la seva dona. Segur que té fills. A pastar els de la constructora. Sap que li dic, ara em fa pena.” Es posa la mà a la butxaca i en treu una targeta de visita. “Miri tingui això i vingui amb la família segur que ho agrairà tota la vida”.El trajat no s’ho creu. Es guarda la targeta i no diu res. Jo diria que està pensant en els seus fills i que si no fos que ja tenim la Torre del Oro a vista d’ocell tornaria a engegar el telèfon per dir que els estima molt.

Quan ja estem volant per sobre de Ciudad Real i el del vestit dorm, l’avi em dona un copet de colze m’allarga una targeta i em diu: “Que t’ha semblat nano?. Això és l’última tècnica de màrqueting. Millor que l’Internet i el màrqueting viral. Tinc la masia rural a petar. A tu si vens et convido als esmorzars ”.

Quant a dnalor

Mataroní, pare de dues princeses i del Barça.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.