Vaig atropellar una embarassada

Imagineu-vos la primera trobada entre una jove i el tiet del seu promès.

 

El tiet és en Quimet i la jove la meva parella. Jo sé de quin peu calça però ella encara no en sap gran cosa. Presa fàcil de les seves històries.

 

Els deixo 5 minuts i quan torno ella quasi està plorant. En Quimet li ha explicat que viu amb una pena immensa perquè quan estava treballant a Alemanya va tenir un accident amb cotxe i va atropellar a una dona embarassada de bessons. El carrer estava moll i la furgoneta li va patinar del darrera encastant a la dona i a la seva panxa contra un aparador. Resultat, mort de la dona i els fills, i en Quimet amb depressió i sense tocar mai més el volant de cap vehicle. « Per això no condueixo, nena » diu i es queda tant ample.

 La veritat és que mai s’ha tret el carnet.

Quant a dnalor

Mataroní, pare de dues princeses i del Barça.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.