FUTBOL I VIDA

Hi ha gent que s’emprenya si els parles de futbol.

Hi ha gent que fa veure que no sap que és un fora de joc i s’en sent orgullós. És com si se sentissin més intel.lectuals.

N’hi ha que pensen  futbol = curts.

Ho respecto però no ho entenc.

La meva vida sempre ha estat lligada a aquest esport i n’estic orgullós. He fet amics i molts coneguts. He pogut viatjar i conèixer món. He fet 3 calerons. He jugat en el Juventus, el Cirera, l’Argentona, el Mataró, el Premià de Dalt, el Rosita Moda, el Red i encara avui al Juventus Alarona de veterans. En definitiva que m’ho he passat bomba i espero seguir-ho fent uns quants anys més.

L’exemple més recent el viatge amb l’empresa a Brusseles. La majoria de l’equip estava emocionat amb la roja i totes aquelles coses. Jo, que sempre tinc algún cosí del país que juga contra la selecció estatal, en canvi, em vaig emocionar amb el nostre històric resultat. Un meritori tercer lloc després de desfer-nos dels alemanys, els belgues, els holandesos, els suïsos, els anglesos i jo que se qui més.

En fi que aquí podeu veure les mostres d’alegria d’un grup d’amics que juguen a futbol en un torneig d’empresa.

Ens podeu felicitar.

Gràcies

Quant a dnalor

Mataroní, pare de dues princeses i del Barça.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: FUTBOL I VIDA

 1. el7 diu:

  Però vas marcar, o no vares marcar?
  i el paler de marcar un gol a que és comparable? i una bona passada? i el veure algú que es desmarca?
  i el jacuzzi de la laru???’

 2. el7 diu:

  i aquesta mania de posar-te de puntetes a totes les fotos???

 3. Jo també em poso de puntetes a les fotos. I no pas perquè sgiui baixeta… deu ser que també m’agrada estirar 😉

 4. Meritxell diu:

  No, a la pantalla 12 no, al nivell 12!

  Per cert, me’l reenvies? No sé on ha anat a parar…

 5. Pardalet diu:

  Larguito ja saps que és una estimació mutua.

Els comentaris estan tancats.